Ronald Goedemondt komt naar Castellum!

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek! De kaartverkoop start op 13 december a.s. om 13.00 uur.

In ’Met knielende knikjes’ vraag Goedemondt zich af hoelang hij zich kan blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood. Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Of hij het daarmee gaat redden, is te zien op zondag 19 maart 2023 in Theater Castellum.

Kaartverkoop

De verkoop voor Ronald Goedemondt verloopt via Djebber, het nieuwe ticketplatform voor cabaret & comedy. Djebber is in het leven geroepen om doorverkoop van gewilde tickets tegen te gaan. Zo kan iedereen op een veilige en eerlijke smarttickets kopen voor deze voorstelling van Ronald Goedemondt. Ga naar theatercastellum.nl voor meer informatie en een direct verkooplink.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter