Gezellig met elkaar is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend


De dagen worden korter, de temperatuur zakt steeds wat verder… ja, het is december en we leven richting kerst! Voor veel mensen een tijd van “de kaarsjes aan, er staat een kerstboom met mooie lichtjes en we zijn gezellig met elkaar”. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Eenzaamheid kan een gevoelig onderwerp zijn en is jammer genoeg het hele jaar aanwezig.

We zouden er meer bij stil kunnen staan: wat is precies eenzaamheid? Hoe herken je eenzaamheid? Wat kun je wel, of juist niet doen? De SAM-academie organiseert daarom op woensdag 14 december om 19.30 uur de training: Omgaan met eenzaamheid. Locatie: Huis van Alles Driebruggen, Laageind 1. Deze training is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk of werkzaam is bij een vrijwilligersorganisatie. Meedoen is gratis en vrijblijvend.


Meer informatie of opgeven? Neem contact op met Luka van Vliet via 0651966519 of l.vanvliet@samwelzijn.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter