Het gaat altijd over geld – Afl. 13

Inkomensafhankelijke combinatiekorting

Mis jij honderden euro’s aan Inkomensafhankelijke combinatiekorting? In het kort IACK!
In deze podcast leg ik uit wat de inkomensafhankelijke combinatiekorting is en wanneer je er recht op hebt.

Veel mensen weten niet dat deze heffingskorting bestaat. Ze doen geen belastingaangifte en missen daardoor honderden euro’s per jaar. Dit is echt zonde! Sommige regels en voordelen moet je gewoon weten om ze niet te missen. Dit is typisch zo’n voorbeeld!

Ik verdien mezelf wel eens in een half uur driedubbel terug omdat klanten recht hebben op deze korting, maar geen belastingaangifte doen. Dus heb je een kind of kinderen en doe je geen belastingaangifte? Luister dan vooral deze podcast en doe er je voordeel mee.

Je kan mijn blog over dit onderwerp lezen op https://www.budgetcoachwaddinxveen.nl/blogitem/de-inkomensafhankelijke-combinatiekorting-iack-laat-jij-geld-liggen. De bedrijfsnaam Budgetcoach Waddinxveen gaat binnenkort veranderen in Uitkomen met je Inkomen. Op Instagram en Facebook heb ik dit al aangepast.
Wil je me daar volgen, zoek dan op uitkomenmetjeinkomen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter