Kerstmannen op de motor

Een motorrijdende Kerstman/vrouw…. dat is bijzonder. Zo’n 50 motorrijdende Kerstmannen/vrouwen in een optocht door onze regio. Dat is uitzonderlijk! En dat als onderdeel van een landelijke campagne met grote groepen Santa’s gelijktijdig in bijna alle provincies. 

Dit is iets wat u kunt verwachten op zaterdag 10 december aanstaande. Die zaterdag vertrekken de Kerstmannen – en vrouwen uit de hele regio vanuit Bodegraven.

Rond 11.00 uur vertrekken ze vanaf het terrein met het tankstation dat naast Goedhart Motoren ligt. Vandaar uit rijden ze door het dorp via “de smalle kant” langs het fort Wierickerschans via Nieuwerbrug naar Woerden. Daar doen ze een rondje binnenstad om vervolgens weer terug te rijden over de noordkant naar Bodegraven. Daar komen ze dan weer door het centrum om dan via Steekterweg naar Alphen te rijden voor de koffiestop. 
 

Het verdere verloop van de route is Hazerswoude, Zoetermeer, Zevenhuizen, Boskoop, Waddinxveen, Reeuwijk met als eindpunt de Kerstmarkt op het terrein van Goudasfalt. Tijdens deze rit zullen ze aandacht en donaties vragen voor het door hun gesponsorde activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum Utrecht. Dit is het slotstuk van een jaar van individuele campagnes om geld in te zamelen om de patiëntjes met kanker, maar ook hun broertjes, zusjes en ouders/verzorgers afleiding te bieden en even weg te zijn van de harde dagelijkse realiteit. Even die glimlach op dat gezicht, even die lach van oor tot oor ……. dat is wat zij willen bereiken.
 

Wilt u ook de Kerstgedachte kracht bijzetten met een donatie? 
Scan dan de QR code of ga naar  https://www.maximaalinactie.nl/…/santa-maxima-zuid-holland


Meer informatie is te vinden op  https://www.facebook.com/groups/735391703732957/ 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter