Een Jazzy uurtje?….. Loop maar binnen

Voor GreenGroove, een formatie van al tientallen jaren samen-spelende jazzmuzikanten uit het Groene Hart, was de Coronatijd een hele uitdaging. Geen muziek maken was geen optie en dus werd er doorgespeeld in “Le Garage” bij één van de muzikanten thuis. Het waren zulke inspirerende muzikale ontmoetingen, dat een selectie van deze “Garage Sessions” op een CD moest worden vastgelegd.

En waar kan de release van deze GreenGroove-CD beter plaatsvinden dan in Het Groene HartHuys? Enthousiast heeft dit Bodegraafse Huys haar podium aangeboden. Op zaterdag 10 december, tussen 15.00 en 17.00 uur, geeft GreenGroove een inloopconcert. Leuk als je even komt kijken en luisteren!

Het Groene HartHuys Bouwsteeg 6, 2411 AB Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter