Donkerte-wandeling in en rond Driebruggen; wie durft?

De maandelijkse dinsdagavond-wandeling dient zich weer aan en ja, mijnklimaatpartij loopt ook gewoon door in deze donkere tijd van het jaar. De wandelingen zijn wel ingekort tot ongeveer één uur. Op dinsdag 29 november 2022, van 19:00 tot 20:00 uur stappen we de kern en het verlichte buitengebied van het mooie Driebruggen in. Iedereen is van harte welkom om met deze maandelijkse wandeling mee te wandelen. Tip: Neem een lampje mee!

De route gaat door de wijk en over verlichte polderwegen en naastgelegen fietspaden en u kunt ondanks de donkerte de sfeer van Driebruggen goed proeven.

Deze wandeling is 4 km lang en de hond mag ook mee! Wel aangelijnd natuurlijk.

Het startpunt is bij de parkeerplaats van Dorpshuis / Huis van Alles Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. We verzamelen om 18:50 uur en zullen de wandeling starten om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen of sneeuw: het gaat altijd door! We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen.

Neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Informatie 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter