November en december actie Garenspinnerij: Cello

Iedere maand zet cultureel centrum de Garenspinnerij in Gouda een instrument in het zonnetje met een leuke actie zodat mensen eens iets kunnen uitproberen. Nu is dat de Cello. Tijdens deze korte cursus volg je 3 individuele lessen van 20 minuten voor slechts €45. Een instrument mag je lenen en Inschrijven voor deze actie kan tot eind december 2022. Je start wanneer je wilt, in overleg met de docent. Je kunt eenmalig gebruik maken van deze actie.

Korte cursus

DOCENT: LIUTAURAS ZILAITIS

De cello is een strijkinstrument dat bestaat uit een houten klankkast waar vier snaren overheen zijn gespannen. De cello is de grootste van de vioolfamilie en geeft de laagste tonen. Wat uiterlijk betreft lijkt de cello op een viool alleen is hij veel groter en zwaarder, daarom zet je hem op de grond. Ook een keer strijken op dit mooie instrument? Schrijf je dan nu in en ontdek of jij en de cello een match zijn.

Geef je nu op voor deze korte cursus en volg 3 individuele lessen van 20 minuten! De lessen worden gegeven op dinsdag. 

Inschrijven kan in november & december. Je start op afspraak met de docent en kunt maar 1x gebruik maken van deze actie.

Over Liutauras:

“Mijn naam is Liutauras en ik ben een cellist en celloleraar. Ik kom uit Litouwen en kwam naar Nederland in 2017 om Klassieke Cello bij Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag te studeren.

Nu zit ik in het 2de jaar van mijn Master studie. Ik vind het ontzettend leuk om cello te spelen en concertjes (solo, met ensemble of orkest) te geven maar heb ook veel plezier in het lesgeven. Het is altijd interessant om met verschillende mensen werken en plezier in muziek samen met mijn leerlingen ontdekken.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter