Help elkaar Bodegraven ondersteund lokale voedselbank en personen in financiële nood

Voor het vierde jaar is Help elkaar Bodegraven gestart met de kerst inzameling. Deze pakketten in vorm van eerste levensbehoefte en cadeaubonnen schenken zij rond kerst aan de voedselbank en gezinnen/personen die in financiële nood verkeren. 

Vorig jaar konden zij mede door de inzameling actie van behulpzame Bodegravers, de Diaconie en de bewoners van Bodegraven-Reeuwijk 3 tassen vol met prachtige producten en cadeaubonnen schenken. Dit jaar merken zij dat er meer mensen nood verkeren of het financieel moeilijk hebben. En minder mensen durven te doneren door de financiële onzekerheid die er heerst.  

De Diaconie houd een collecte in de hervormde kerk. Naast de collecte op zondag 20 november in de erediensten kunt u uw gift ook direct overmaken naar de Diaconie op bankrekening NL94 INGB 0000 3536 39 o.v.v. Lokale Hulp. Ook Albert Hein Bodegraven doneert de in december gedoneerde statiegeld bonnen van het emballage zuil. Mochten er mensen zijn die willen doneren in vorm van producten dan kunt u via de Facebook pagina Help elkaar Bodegraven 5456 contact opnemen. Ook cadeaubonnen zijn welkom.


Help elkaar Bodegraven dankt iedereen weer voor de donaties!
Laten we er weer prachtige pakketten van maken.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter