Dood gaan we allemaal – Afl. 12

Deze keer is Cora in gesprek met Winny Bos. Als levenseindedoula begeleidt Winny mensen in de laatste levensfase, maar bovenal is Winny een mens dat leert van vallen en opstaan. Ze ziet het leven als zielereis.
Een reis over een weg vol levenslessen.

In het gesprek bezien we die lessen als een vorm van doodgaan. Momenten, tijden, periodes in het leven van wanhoop, het niet meer weten, tegenslag. Als je die momenten aangrijpt om er van te leren, het leven aangaat, geeft dat inzicht om ‘herboren’ verder te gaan. Soms is de les niet in één keer duidelijk, dan komt het nog een keer langs en nog eens en …. .

Winny vertelt ook over de ziele boodschappen van haar drie niet levend geboren kinderen en over haar behoefte om de natuurlijke weg in het leven zijn beloop te laten gaan. Over de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Meer over Winny kun je vinden via www.doulawijzer.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter