Het nieuwe Jaarboek Kunstenaars 2023 toont ook werk van Bodegraafse kunstenaars

Zaterdag 19 november jl. is, tijdens de Nationale Kunstdagen in Gorinchem, het 1e exemplaar van het Jaarboek Kunstenaars 2023 officieel overhandigd aan Lotta Blokker, kunstenaar van het jaar 2022. Haar werk Drowned staat op de cover en in het Jaarboek Kunstenaars is een uitgebreid interview met haar te lezen. 

Dit omvangrijk en smaakvol opgemaakt boek biedt een actueel overzicht van een groot deel van de top van Nederlands beeldend kunstenaars. In dit naslagwerk presenteren ruim 160 kunstenaars hun werk, waaronder het werk van de Bodegraafse glaskunstenaar Marry Buiks en  van Ap Quist die de foto’s van Marry zijn werk heeft gemaakt. 

Ap Quist heeft nu voor zijn fotografiewerk het 1e exemplaar van dit nieuwe Jaarboek voor Bodegraven uit handen van Marry uitgereikt gekregen. Om in dit boek te mogen komen wordt het werk van de kunstenaar eerst door een Commissie geballoteerd. Marry Buiks is er dan ook trots op dat hij door deze ballotage is gekomen en er nu twee van zijn glasobjecten in dit prachtige boek geplaatst zijn.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter