Pietendisco in de Zon

Sint is weer in het land en dat betekent dat vanzelfsprekend de alom bekende Pietendisco in De Zon niet ontbreken. Kortom op vrijdag 25 november viert danspiet zijn verjaardag bij ons, en hij hoopt dat iedereen er weer bij is om zijn feestje mee te vieren. De tijden zijn zoals altijd van 18:30 – 20:00 uur en met een beetje geluk kunnen er nog meer pietjes even tijd vrij maken om mee te dansen.

Uiteraard is zoals gebruikelijk de kleine bar open zijn voor alle ouders die gezellig willen meegenieten. Koffie en thee krijg zijn gratis, maar ook voor andere versnaperingen kan je bij onze enthousiaste barkeepers terecht.

Over de Zon

Het Jongerenwerk is in de gemeente Bodegraven- Reeuwijk overal te vinden: op sportveldjes, in de wijk, via scholen, in de Huizen van Alles, in het jongerencentrum de Zon en alle andere plekken waar jongeren wel eens komen. Met onze partners (gemeente, CJG, scholen, politie, Halt, etc) werken we samen om jongeren te ondersteunen bij leuke initiatieven, vragen, problemen en andere dingen waarbij hij/zij wel wat hulp kan gebruiken. Als jongerenwerkers zijn we zeer benieuwd hoe het gaat met de jongeren van deze gemeente. We spreken jongeren daarom aan op straat en tijdens activiteiten in het jongerencentrum. We luisteren naar vragen en issues en ondersteunen jongeren om stappen te nemen om iets op te lossen, of helpen ze om de antwoorden op vragen te vinden. Dit doen we vanuit een gelijkwaardige relatie, laagdrempelig en dichtbij. Maar we zijn er niet alleen om te “controleren of het wel goed met de jongere gaat”. Wat we ook willen doen is de jongere een “thuis” bieden, waar ze andere jongeren kunnen ontmoeten, waar ze begrepen worden, zichzelf kunnen zijn, kunnen chillen en tegelijkertijd de mogelijkheid krijgen om  talenten te ontdekken en deze te leren gebruiken om te doen wat hij/zij graag zou willen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter