Kunst in het Groene Hart Huys

Er zijn maar liefst werken van 4 kunstenaars te zien tijdens expositie van 2 t/m 30 november in het Groene HartHuys in Bodegraven. 

Een van de schilders is Annet Perdijk. Ze werkt veel met acrylverf en bouwt haar robuuste werken zorgvuldig op. Haar composities zijn een samengaan van emotie in vakmanschap. Gerrit Peele is beeldhouwer en in staat om alle soorten steen met een grote nauwkeurigheid te bewerken. Natuur is een inspiratiebron. Zijn beelden kenmerken zich door glooienede vormen tot geometrische meesterwerken in steen. Cees Nell maakt zeer nauwkeurige schilderijen van o.a. landschappen en stillevens. De stofuitdrukking, lichtval en detaillering zijn bijna fotografisch. Elise Neve maakt kleurrijke glascomposities d.m.v. glasfusen. maar ook ontwerpt ze moderne glas in lood creaties.

In de maand december is er in het Groene HartHuys een expositie met kunstwerken van Bodegraafse kunstenaars die geïnspireerd werden door de Oude Hollandse Waterlinie.

Het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 in Bodegraven is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter