Bonita komt als eerste uit de bus in Bodegraven-Reeuwijk

Het Bodegraafse restaurant Bonita heeft de eerste plaats weten te bemachtigen voor voor de Nederlandse Horeca Prijzen 2022 binnen de categorie restaurant van het jaar in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk De landelijke winnaars worden gekozen door een vakjury, maar in iedere gemeente konden horeca gelegenheden meedoen voor publieksprijzen. Naast Bonita behaalde Joysi in de Van Tolstraat de tweede prijs.

De Horeca-prijzen zijn bedoeld om de bedrijfstak in het zonnetje te zetten. “Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding”, aldus de organisatie. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. ‘Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium,” laat men tot slot weten’

Het winnen van de Award is vaak een extra pluim voor de ondernemers en medewerkers. Het geeft een positieve vibe voor het team.


Restaurant Bonita behaalde in de spannende eindrace voor de eerste plaats 196 met als eindoordeel een 9.552. Bistro Joy’Si volt op een stevige tweede plaats met 120 stemmen en een 9.33 als cijfer.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter