VSTS neemt de regie over

Zaterdag 19 november speelde VSTS dames 1 tegen DVC dames 1. VSTS dames 1 begon in de eerste set met: Naila Sabovic, Judith Terpstra, Terra Perroti, Isa van Westing, Eline Hazelaar, Rianne Nap en Olivia van Wijngaarden in de basisopstelling. DVC begon met een sterke service serie waar VSTS moeite mee had. De dames uit Bodegraven kregen de passing niet onder controle en konden de achterstand lastig inhalen. DVC won deze set met 14-25.

De tweede set speelde de dames uit Bodegraven al meer hun eigen spel. Toch leek DVC de regie te hebben deze set. VSTS dames 1 kon de blokkering nog niet goed zetten op de snelle aanvallende acties van DVC. Ook werden er veel servicefouten gemaakt door VSTS. De stand bleef toch spannend, maar uiteindelijk won DVC de set met 20-25.

In de derde set was VSTS vastberaden het tij nog te keren. De passing was in deze set weer onder controle waardoor Judith Terpstra de aanvallende dames goed kon vinden aan het net. Blokkerend waren de dames ook sterk deze set, dus DVC kon lastig punten scoren. Aan het eind van de set kwam DVC toch weer terug met haar service kracht, maar de dames uit Bodegraven gaven niet op en wonnen de set met 25-23.

De vierde set lieten de dames van VSTS weer goed spel zien. De verdediging stond sterker dan in de vorige sets en door de aanvallende dames werden de gaten bij de tegenstander meer opgezocht. VSTS had duidelijk de overhand in deze set en won uiteindelijk met 25-19.

De laatste set begon VSTS gelijk met een voorsprong tot de stand: 13-3, door een lange service serie van Elvira de Rijter. Hierna hoefde VSTS nog maar een paar punten te scoren om de wedstrijd te winnen. De set werd met de stand 15-5 overtuigend gewonnen.

De dames uit Bodegraven zijn erg blij met deze winst. De volgende wedstrijd is op zaterdag 26 november om 16.30, uit, tegen Vollingo dames 2.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter