Op bezoek bij Sinterklaas

Zodra Sint in Gouda is, slaapt hij in het prachtige Museum Gouda en daar heeft hij het erg naar zijn zin. Twee weken geleden belde hij EDGH.nl vanuit Spanje om te vragen of wij het leuk vonden een interview met hem te maken. Met een rondleiding door het museum, waar hij een prachtige woonkamer en nog mooier slaapvertrek heeft. Die kans lieten wij natuurlijk niet liggen.

Ook de letterbakkers logeren in het Museum en Sint vertelde dat kinderen hem kunnen bezoeken samen met ouders, grootouders en verzorgers. Speciaal voor de gelegenheid is er een speurtocht en het draait allemaal om die letters. Want het ging niet alleen mis met de boot. Ook met de letters was van alles aan de hand.

Na afloop mag je een echte kunstletter versieren van karton. Om thuis op te hangen of neer te zetten. Sint is er gezellig bij. Benieuwd naar die mooie letter die je maakt én om gezellig een babbeltje te maken.

Meer info, reserveren en kaarten: https://www.museumgouda.nl/nl/kinderen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter