Boomplantdag slaat Raadshuisweg/Zoutmansweg over

Maar de wethouder plant wel samen met kinderen overal nieuwe bomen

Op woensdag 16 november was het in ons land de nationale boomplantdag. De dag waarop in het hele land kinderen, vaak in gezelschap van gemeentebestuurders jonge bomen aanplanten.

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk ging wethouder Robin Kersbergen samen met de kinderen van De Regenboog aan de slag ging in het Kennedybos. In Bodegraven werd door kinderen van de Verhoeff Rollmanschool en de Da Costaschool bomen geplant aan de Sleutelbloem.

Foto: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Een aantal inwoners in Reeuwijk-Brug had stille hoop dat deze dag ook inhield dat er eindelijk weer bomen zouden verschijnen in het straatbeeld van de gerenoveerde Raadhuisweg/Zoutmansweg. Maar niet getreurd, want “die komen volgende week”, laat een medewerker van de gemeente weten.

De nu nog open plekken in de perken worden de komende week gevuld. Op een paar na. Die worden opengehouden voor de ‘feestelijke’ opening die aan het eind van deze maand plaats gaat vinden. In gezelschap van de Provincie die voor een groot deel de weg heeft gefinancierd.

Beplanting Raadhuisweg. Foto Cornelis Hagen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter