PMD: van recycleklaar tot waardevolle grondstof 

Het scheiden van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (PMD) gaat in de Cyclusregio goed, maar er kan nog winst behaald worden in het goed aanbieden en scheiden van PMD. 

Daarom staat november in het teken van PMD in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Montfoort, Nieuwkoop en Zuidplas. De inwoners van deze gemeenten krijgen tips en meer informatie over het juist scheiden en aanbieden van PMD. 

Het doel? We willen bereiken dat in de regio minder PMD in het restafval belandt, dat we meer PMD gescheiden inzamelen en dat meer aangeboden PMD de juiste kwaliteit heeft voor het sorteer- en verwerkingsproces.

Doe jij ook mee?

Lees meer op: www.cyclusnv.nl/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter