Open huis brandweerkazerne Bodegraven en Korpsavond

Op 26 november 2020 kregen zij de sleutel van hun mooie nieuwe brandweerkazerne. Helaas konden onze collega’s niemand laten zien hoe trots zij op hun nieuwe kazerne waren. Het was een tijd waar het houden van een gezellig feest niet mogelijk was. Maar op zaterdag 26 november 2022, exact twee jaar later is het eindelijk zover.

De brandweervrijwilligers van Bodegraven houden op deze dag een open huis. De deuren gaan open van 13:30 uur tot 16:30 uur om bezoek te ontvangen. Tijdens de open huis mogen bezoekers een kijkje nemen achter de roldeuren van deze mooie kazerne en kennismaken met de wereld die brandweer heet.

Locatie
Brandweerkazerne Bodegraven, Brandweer Hollands Midden
Goudseweg 133
2411 HK Bodegraven

Korpsavond Bodegraafse brandweer

Op zaterdag 26 november 2022 vindt na twee jaar weer de korpsavond van onze kazerne Bodegraven plaats.

Dit is een extra feestelijke avond, niet alleen omdat zij weer een korpsavond mogen houden, maar ook omdat onze collega’s precies twee jaar geleden de sleutel van hun nieuwe kazerne kregen. Dubbel feest dus. Zij hebben hier twee jaar op moeten wachten in verband met de toen geldende Corona-maatregelen.

Tijdens de korpsavond worden de jubilarissen in het bijzijn van burgemeester Eric van Heijningen gehuldigd, behaalde diploma’s uitgereikt en afscheid genomen van collega’s.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter