Bureau Bousa zoekt hulp: Word vrijwilliger en maak verschil in het leven van een kind!

Bureau Bousa begeleidt al bijna 10 jaar kinderen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De stichting doet dit door middel van drie projecten:

· VoorleesExpress: jonge kinderen worden thuis voorgelezen door een vrijwilliger (tijdsinzet één uur per week)

· OKÉ-klas: kinderen uit groep 6-8 komen na school naar Bureau Bousa en werken met hulp van vrijwilligers aan schoolwerk en daarmee hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid (tijdsinzet 2,5 uur per week op woensdag, donderdag of vrijdag)

· Brugklasmaatje: het mentorproject waarbij een kind gedurende anderhalf jaar wekelijks door een vrijwilliger wordt ondersteund bij de overstap van basisschool naar de middelbare school (tijdsinzet 1,5 uur per week)

Voor alle drie projecten is Bureau Bousa op zoek naar vrijwilligers die hart hebben voor de begeleiding van kinderen. Alle vrijwilligers worden begeleid en ondersteund door de coördinatoren. Heb je interesse en lijkt het je leuk om mee te werken aan één van de projecten om verschil te maken in het leven van een kind? Stuur een mail naar bureau@bousa.nl of bel/whatsapp Kirsten van Nieuwkoop, directeur, op 06-4441097

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter