Verlenging nachtwerkzaamheden Kleiwegbrug

Het brugdek van de Kleiwegbrug wordt opgeknapt. In de nacht van 18 op 19 oktober is het brugdek eruit gehesen en een noodbrug geplaatst. Het verkeer kan de noodbrug gewoon gebruiken. De noodbrug is een vaste brug en kan niet bediend worden.

In eerste instantie zou het opgeknapte brugdek in de nacht van 22 op 23 november worden teruggeplaatst. Tijdens de renovatie werkzaamheden is gebleken dat dit niet haalbaar is. Er is meer tijd nodig voor de renovatie. 

Update: Het opgeknapte brugdek wordt in de nacht van 13 op 14 december tussen 18.00 uur en 6.00 uur terug geplaatst.

We kiezen er voor om de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uit te voeren omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is voor het verkeer. Het Kleiwegplein is tijdens de hijswerkzaamheden voor een deel afgesloten voor verkeer. Omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is, verwachten we overlast voor het verkeer. Wij raden u aan rekening te houden met de werkzaamheden. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, zijn er afsluitingen en omleidingen. We hebben omwonenden hierover geïnformeerd.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden, de werktijden en/of de data van de nachtwerkzaamheden, bekijkt u dan de pagina Renovatie Kleiwegbrug op de website.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter