Spellingsfanaten en taalliefhebbers opgelet! Groot Woerdens Dictee komt eraan!

In het kader van Woerden 650 jaar organiseert Volksuniversiteit Het Groene Hart het ‘Groot Woerdens Dictee’.
Op dinsdag 15 november zal Tosca Menten, de bekende kinderboekenschrijfster, het door haar geschreven dictee voordragen aan de beste spellers van Woerden (en omstreken). Het Groot Woerdens Dictee zal worden gehouden in het de raadszaal van het gemeentehuis Woerden, Blekerijlaan 14.


Vanuit het gemeentehuis wordt het Groot Woerdens Dictee live uitgezonden door RPL Woerden. We nodigen iedereen uit om vanuit huis mee te doen aan dit bijzondere dictee! Klik hier om te zien hoe Tosca Menten het dictee overhandigt aan de organisatie: Tosca Menten

Het Groot Woerdens Dictee wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Woerden, Woerden 650 jaar, RPL Woerden, Intertoys Woerden, De KLer Woerden, JD Bloemen en Proef & Plezier. Vind jij het als Woerdense ondernemer leuk om een bijdrage te leveren en je naam te verbinden aan het Groot Woerdens Dictee? Neem dan contact op met Bep Nauwels via bep.nauwels@vuhetgroenehart.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter