Met de klimaatburgemeester naar de duurzaamheidsmarkt in Gouda

Zaterdag 19 november gaat de klimaatburgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk met de fiets naar de duurzaamheidsmarkt in de Sint Janskerk in Gouda. Iedereen die mee wil fietsen, kan dat doen.

We vertrekken om 10:00 uur vanaf het Raadhuisplein in Bodegraven en maken een tussenstop bij Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. Daar vertrekken we om 10:30. Om 14:00 uur fietst de klimaatburgemeester weer terug, maar je kan uiteraard ook eerder en later terugrijden.

Op de website  maakgoudaduurzaam.nl kan je het artikel vinden en kan je je inschrijven. Inschrijven is gratis. Op de duurzaamheidsmarkt kan je van alles vinden op het gebied van isolatie en energiebesparing, subsidies, het klimaatbestendig maken van je tuin en nog veel meer.

Als fietsen niet lukt, kan je uiteraard ook op eigen gelegenheid met het OV of de auto. Tot zaterdag!
 


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter