Afwisselend zondagmiddagconcert Bodegraafs Vocaal Ensemble

Het was wederom een sfeervol en afwisselend zondagmiddagconcert van het Bodegraafs Vocaal Ensemble in een goed gevulde zaal in zalencentrum De Brug in Reeuwijk. De muzikale trip langs Den Haag, Rotterdam en Amsterdam leverde leuke reacties op uit het publiek.
 De medley van Toon Hermans, met zowel gevoelige als humoristische fragmenten, bleek voor het publiek zeer herkenbaar en na de pauze werden ook de klassiekers uit het Eurovisie Songfestival met enthousiasme ontvangen. Dit alles onder leiding van dirigent John Bouwmans, met pianist Pascal van den Dool geassisteerd door Hetty Veerman.

 

Open repetities bij het Bodegraafs Vocaal Ensemble

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble is een gemengd koor met een afwisselend repertoire van licht klassiek tot musicals en popsongs. Het koor kan wel wat versterking gebruiken en is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Wil je een keer een repetitie bijwonen om de sfeer te proeven? Dan ben je van harte welkom op de open repetities die plaatsvinden op elke laatste woensdagavond van de maand vanaf 20.00 uur in de Willibrordschool, Dronenplein 1b in Bodegraven. Kom vrijblijvend langs, en misschien ben je binnenkort ook lid van ons gezellige koor!
 

Meer informatie is te vinden op  www.bodegraafsvocaalensemble.nl en op de Facebookpagina van het koor.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter