Waterpoloteams BZ&PC komen niet tot winst

Het was een niet al te best weekend voor de heren en dames van BZ&PC. De heren speelde in Veenendaal tegen het stugge VZC. De Bodegravers hadden het eerste deel van de wedstrijd geen grip op de topscoorder van de thuisploeg wat resulteerde in een 4-1 achterstand. Eind 2e periode schoot Rob Peek van afstand de 5-3 binnen. Als snel was het weer 7-3 waarna Jari Krijgsman zich liet gelden met twee goals op rij. Toen ook Luca Groenendijk de 7-6 tegen de touwen schoot leek BZ de aansluiting te hebben gevonden. VZC scoorde echter eind 3e periode en direct in de 4e periode zelfs de 9-6. In het slot van de wedstrijd was BZ, zoals vaker, productief. Echter verder dan 10-9 kwam het niet.

In Rotterdam traden de BZ dames aan tegen SVH. Beiden teams staan in de middenmoot. Na een 2-0 achterstand bracht Nicole van Jaarsveld de eerste BZ treffer op het scorebord. Het initiatief bleef bij SVH liggen. De thuisploeg bouwde gedurende de wedstrijd de voorsprong uit van 4-2, 6-3 naar uiteindelijk de eindstand van 8-4.

Doelpunten heren BZ&PC

Joey Schellingerhout 3x, Rob Peek 2x, Jari Krijgsman 2x, Luca Groenendijk en Luke Rijnbeek

Doelpunten dames BZ&PC

Kaylee Schellingerhout 2x, Lisa Stolwijk en Nicole van Jaarsveld

Foto: Rob Peek in actie

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter