Dementie & feestdagen: hoe doe je dat?

Sinterklaas is weer in het land en ook de kerstdiners komen steeds dichterbij. Als je te maken hebt met dementie, kan deze periode een hele uitdaging zijn. Juist in deze tijd lopen veel mensen zichzelf voorbij. Hoe ga je om met de drukte en prikkels van de feestdagen? Hoe doseer je dit en hoe ga je ermee om? Ga goed voorbereid de decembermaand in en kom naar het Alzheimer Café op 21 november in Reeuwijk! U krijgt praktische tips en adviezen en kunt terecht met al uw vragen.

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Reeuwijk en Bodegraven een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplek waar informatie, tips, adviezen en ervaringen worden gedeeld over leven met dementie. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom.

Eerstvolgende café in Reeuwijk op 21 november

Locatie: De Reehorst, locatie De Spil (Poelruit 12)

Tijd: 19:30 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur Thema: De feestdagen & dementie

Op 12 december bent u in Bodegraven welkom, dan gaat het over het thema muziek en de wonderbaarlijke kracht die het kan hebben in de toepassing bij dementie.

Meer informatie en de jaaragenda vindt u op: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter