11-jarige celliste Orly uit Bodegraven doet mee aan leukste online muziekwedstrijd

De 11-jarige Orly Guldemond uit Bodegraven doet met haar cello mee aan de Muziekwedstrijd.nl. Een online wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, dat een deel uitmaakt van het prestigieuze Prinses Christina Concours. De talentrijke Orly wilde als peuter al graag cello spelen, maar kon tot haar grote ongenoegen pas aan de slag met dit indrukwekkende strijkinstrument toen ze vier jaar werd.

Bij het CKC, een cultureel collectief in Zoetermeer, kreeg ze het voor elkaar als 5-jarige mee te gaan spelen met een groep jonge violisten die samen de Fiddlers vormen. Daarnaast ging ze jarenlang wekelijks naar Den Haag voor privé lessen en het jeugdorkest VIOTTA, dat opgericht is met het doel jonge musici te stimuleren in hun persoonlijke en muzikale ontwikkeling.  

Inmiddels heeft Orly een nieuwe lerares in Gouda gevonden. Dichtbij het Coornhert Gymnasium, waar ze sinds kort naar toe gaat.

Vanaf 5 november kan iedereen stemmen op het favoriete muziek filmpje. Jouw stem op Orly uitbrengen doe je door via deze link naar haar video te gaan. Elk filmpje heeft een stembutton om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Klik erop en je hebt gestemd! Vergeet daarna niet om je stem te bevestigen via de link in de mail die je toegestuurd krijgt


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter