Het gaat altijd over geld – Afl. 12

Voor een gezellige avond of bbq vraag je toch geen geld !?

Dit is vaak de eerste reactie. In deze podcast geef ik mijn mening en oplossing voor een fenomeen dat ik regelmatig tegenkom. Vrienden die eigenlijk altijd bij het zelfde stel over de vloer komen voor een leuke avond of BBQ.

Super gezellig en ontzettend makkelijk want het stel waar de deur altijd open staat, heeft een kindje dat dan lekker naar zijn eigen bedje kan. So far so good!

Hier zit echter een financiële keerzijde aan en daarover vertel ik in deze podcast. Zeker interessant voor je als jij degene bent waar iedereen altijd over de vloer komt, maar ook interessant voor jou wanneer jij regelmatig naar vrienden gaat, omdat bij hen het huis en de tuin zich zo goed lenen voor de vriendengroep.

Bezoek eens mijn www.budgetcoachwaddinxveen.nl voor meer informatie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter