Winst en verlies op Super Saturday van BZ&PC

Het was ouderwets gezellig afgelopen weekend bij BZ&PC. Veel wedstrijden, volle tribunes en een vol clubhuis.  De feestcommissie had uitgepakt met een clubhuis in blauw, gele sferen, lekkere broodjes van Meaters, diverse speciaal bieren en een DJ met Superhitjes. Ook dames 1 en heren 1 speelden haar wedstrijden.

De dames traden aan tegen De Gouwe uit Waddinxveen. Ondanks de ambiance en de vele support hadden de dames moeite om dit om te zetten in doelpunten. Na een 1-5 achterstand werd in het slot van de wedstrijd wel het doel gevonden en kwamen de dames terug tot 4-5 waarna nog een spannend slot ontstond. Het lukte de BZ-dames echter niet om langszij te komen. De dames blijven zo 5e staan in de landelijke 2e klasse.

De heren maakte makkelijker de doelpunten. Tegen Katwijk werd in de 2e periode van 2-2 uitgelopen naar 6-2 afstand genomen. Katwijk kwam terug tot 6-4 en 8-6 waarna in de 4e periode definitief afstand genomen en score eindigde bij 13-7. Met nog een wedstrijd tegoed klom de ploeg van Herman van Tongerloo naar de 6e plaats in de sterke landelijke 1e klasse.

Doelpunten dames BZ&PC

Jennifer den Besten 3x en Kaylee Schellingerhout

Doelpunten heren BZ&PC

Joey Schellingerhout 5x, Rick Sandifort 3x, Luca Groenendijk 3x, Jari Krijgsman en Luke Rijnbeek

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter