Shaffy vertolkt door Vlaamse zangeres met orkest uit Aarlanderveen

Op 18 november komt de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem naar Parkvilla met de voorstelling Shaffy & Brass. Zij wordt begeleid door het fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Na het succes van Brel & Brass is deze voorstelling het nieuwe project van Micheline. ‘Deze avond is is een eenmalige samenwerking en de musici zijn met elkaar in contact gebracht door ons’, vertelt Agnes van den Ham van Parkvilla. ‘Samen omarmen zij het onvergetelijke repertoire van Ramses Shaffy. Echt een heerlijk muzikaal avondje uit.’

Uitverkocht Concertgebouw Van Hautem trok als avonturier de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Ze studeerde in New York film en toneel en kreeg privé-zangles bij de Italiaanse Laura Imperia, die de basis legde voor haar zangtechniek. Micheline zingt vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf. Dit leidde tot uitverkochte concerten in de Florence Gould Hall in Manhattan. De muziek van Brel voerde haar van Edinburgh tot Australië waar ze volle zalen trok. Maar ook terug in Europa werd ze warm onthaald met als kers op de taart een uitverkocht Amsterdams Concertgebouw.

Muzikaal talent Het kleine dorpje Aarlanderveen heeft veel muzikaal talent en trekt dat aan vanuit de wijde omtrek. DSS Door Samenwerking Sterk heeft een fanfareorkest, een mars- en showband, een jeugdorkest en een eigen muziekopleiding.

Meer informatie en tickets: parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter