“In Vuur en Vlam” Kunst uit het Hart 2022

In het voorjaar rondom Hemelvaart en Pinksteren exposeerden 15 kunstenaars uit het Groene Hart een speciaal kunstwerk onder het thema “In Vuur en Vlam” in diverse kerkgebouwen. Deze werken zijn vanaf 4 november bij elkaar te zien in het Evertshuis te Bodegraven.

Een groot aantal van de deelnemers van Feest van de Geest editie 2022, exposeren hun kunstwerk in het Evertshuis. In een enkel geval is het door omstandigheden niet mogelijk om exact het werk van toen te exposeren, in dat geval is er voor een goed alternatief gekozen. De expositie wordt geopend op vrijdag 4 november om 19.00 uur u bent van harte welkom. De werken zijn dan nog tot 12 december te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek (gevestigd in het Evertshuis) en in de avond als er een voorstelling is in het Evertshuis.

De kunstenaars die meewerken aan Feest van de Geest Groene Hart 2021 presenteerden.

Editie 2024?

Inmiddels heeft het bestuur en de werkgroep kunstenaars/pastores dit evenement vier maal georganiseerd. Een aantal van hen heeft aangegeven het hierbij te laten. De basis om in 2024 weer een Feest van de Geest te organiseren is momenteel zeer zwak! Wij doen dus bij deze een oproep aan u! Heeft u iets met kerk en kunst? Neem vrijblijvend contact op met een van de bestuursleden of via e-mail (fvdggroenehart@outlook.com). Misschien ontstaat er een nieuwe enthousiaste groep vrijwilligers om Feest van de Geest te organiseren, zodat er ook in 2024 kunst in de kerken te zien is

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter