Wandelen in het schemerdonker van Waarder? Heerlijk wat je dan waarneemt..

Deze tekst wordt aangeboden door de #Mijnklimaatpartij

Deze keer lopen we de maandelijkse dinsdagavond-wandeling op 25 oktober 2022, van 19:00 tot 20:00 uur. In verband met de donkerte lopen we maar een uur. We lopen door de kern, maar ook door het, overigens goed verlichte, buitengebied! Iedereen is van harte welkom om met deze maandelijkse wandeling mee te wandelen. Neem een lampje mee!

De route is deels over polderwegen en naastgelegen fietspaden en heeft ondanks de schemering de gehele tijd een wijde blik op de prachtige natuur om ons heen waarvan u verbaasd van zult zijn. De hond mag ook mee! Wel aangelijnd natuurlijk.

Deze wandeling is 4,5 km lang en we stappen redelijk stevig door. Heel gezond dus!

Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats van supermarkt Plus, Dorp 14 in Waarder (naast de kerk). Er zijn geen kosten aan verbonden.

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen gaat het altijd door. We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen. Hoe leuk om je eigen gemeente op deze manier wandelend te ontdekken? Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Informatie 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp