Bodegraafse Annemarie Braun schrijft indrukwekkend boek over haar leven met een narcistische partner

In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze richten vaak enorm veel leed aan. Veel vrouwen belanden in relaties met mannen die ze slaan, kleineren en psychisch kapotmaken. Voor het eerst vertelt Annemarie Braun, bekend van haar psychotherapie en yogapraktijk in Bodegraven haar eigen verhaal over acht jaar leven in een hel.

Wat ze beschrijft tart elk voorstellingsvermogen, maar het is allemaal waargebeurd. Hoe is het om een kind te krijgen van een narcist? Waarom is het zo lastig om weg te gaan? Dit boek is niet alleen een spannend en huiveringwekkend verhaal, maar bevat ook een katern met duidelijke uitleg over narcistische mishandeling: vernedering, manipulatie, bedreiging en fysiek geweld. Maar ook hoe hieruit te komen. Slachtoffers kunnen moeilijk loskomen uit hun web heeft ze zelf, maar ook vele van haar cliënten, ervaren. Vandaar dit boek: om (h)erkenning aan slachtoffers te bieden, om ze kracht te geven om los te komen uit een dergelijke relatie en hun trauma te overwinnen.

Annemarie is via Boekfunding (https://www.boekfunding.nl/product/publiceren-van-het-boek-van-annemarie-braun-monddood/) een crowdfunding gestart voor de totstandkoming van dit boek om nieuwe slachtoffers te voorkomen en om het leed van bestaande slachtoffers te verzachten. Donateurs krijgen er naast een spannende page-turner ook vele andere mooie en belangrijke tegenprestaties voor terug zoals het boek, yogalessen of therapietrajecten

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp