Theatertip van Jackie: Hotel Spijkers

Beste theaterbezoeker,

 Er moet mij iets van het hart. Als directeur/programmeur van het Evertshuis sta ik uiteraard achter al mijn keuzes. In ons totale aanbod zitten echter voorstellingen waar ik extra enthousiast over ben. Dat komt omdat ze zo uitzonderlijk mooi zijn, goed gemaakt en rechtstreeks je hart raken. Zo’n bijzondere theatermaker is JOOST SPIJKERS en hij staat op donderdag 13 oktober in ons theater met zijn programma Hotel Spijkers.

Joost is sinds 2001 bekend als lid van de populaire theatergroep de Ashton Brothers. Daarnaast heeft hij meerdere soloprogramma’s gemaakt, waarin hij wordt begeleid door een band. De pers was laaiend enthousiast over zijn huidige show Hotel Spijkers:

  • Hotel Spijkers is van hoog niveau’. de Volkskrant
  • ‘Een waar visueel en theatraal spektakel’. Trouw
  • ‘Een bijna criminele overdaad aan schoonheid’. Parool

In 2018 won hij de hoogste Nederlandse cabaretprijs de Poelifinario, in de categorie kleinkunst voor zijn programma Spijkers II. In maart van dit jaar werd hij bekroond met de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied: Welkom Thuis. En nu is Joost wéér genomineerd voor de Poelifinario voor zijn huidige programma Hotel Spijkers (op 10 oktober wordt deze prijs uitgereikt).
 
Ik ben trots dat deze unieke theatermaker naar het Evertshuis komt. Voor de Ashton Brothers zijn de kaarten niet aan te slepen, maar als soloartiest is hij nog niet zo bekend. Hij verdient een groter publiek. Dat is de reden waarom ik het van de daken wil schreeuwen: KOM KIJKEN!
 
Ik hoop dat ik u heb kunnen verleiden. Graag tot ziens in het Evertshuis op donderdag 13 oktober bij Joost Spijkers.
 
Met vriendelijke groeten,
Jackie van der Vlis

JOOST SPIJKERS – Hotel Spijkers
DO 13 OKT | 20.00 uur | € 22,50 met drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp