Breed aanbod kennis en inspiratie op gratis Startersevent Gouda

Op 11 oktober organiseren de Gemeente Gouda, Rabobank Gouda, Interpolis en KPN in samenwerking met Startersdagen.com, het Startersevent voor startende ondernemers in Gouda. Tijdens dit gratis toegankelijk evenement krijgen startende en oriënterende ondernemers kennis aangeboden door uiteenlopende landelijke en regionale partners. Recent zijn KPN, Berntsen Mulder advocaten en Visser & Visser Accountants aangesloten. Dit maakt dat er 15 partijen zijn die vragen van startende ondernemers willen beantwoorden. Tevens bevat het programma 13 uiteenlopende kennissessies. Het Startersevent wordt gehouden in de avonduren in het Rabobank kantoor te Gouda. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via startersdagen.com/gouda2022.
 

Kennissessies
Bijzonder aan deze editie is dat er een uitgebreid aanbod van kennissessies is gevormd. LinkLeaders geeft een masterclass en leert startende ondernemers nieuwe klanten te vinden. Interpolis geeft een workshop over het beheersen van risico’s. Andere sessies beslaan onderwerpen zoals juridische kanten van ondernemerschap, kiezen van een bedrijfsnaam of het werven van financiering. Een succesvol begonnen ondernemer vertelt haar verhaal ter inspiratie en bezoekers krijgen de gelegenheid hun plannen voor te leggen aan een panel van experts.
 

Netwerken en ervaringen uitwisselen
De rest van de avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners. Tijdens het programma komt alles aan bod waar de starter aan moet denken bij het starten en laten groeien van zijn of haar bedrijf. Denk hierbij aan financiën, marketing, klanten vinden en binden, ondernemersrisico’s en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.
 

Aanmelden
Kosteloos aanmelden kan via w ww.startersdagen.com/gouda2022

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter