Waterpolo teams weten niet te winnen

Zowel heren 1 als dames 1 van BZ&PC wisten dit weekend niet te winnen. De dames spelen in de landelijke 2e klasse en mochten naar Alkmaar. In een spannende wedstrijd die lang gelijk opging leek de thuisploeg DAW 1 in het slot van de wedstrijd met de overwinning aan de haal te gaan. Halverwege de 4e periode stond het 7-5 en kregen de Alkmaarders twee strafworpen kort achter elkaar. Deze werden echter niet benut. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd scoorden Daphne Groenendijk en Kaylee Schellingerhout namens BZ en werd toch nog een punt meegenomen naar Bodegraven, 7-7.

De heren hebben een zware competitie start. Vorige week bleek SVH een maatje te groot. De Rotterdammers komen uit de eredivisie en hebben zich goed versterkt. In Bodegraven kwam BZ pas laat op stoom. De 9-15 nederlaag was echter terecht. Afgelopen zondag was MNC Dordrecht de tegenstander. De nummer 2 van vorig seizoen is altijd een lastige tegenstander. Dit bleek ook nu weer het geval. Na een 2-0 achterstand, nam BZ het heft in handen en liep uit naar 2-5. Dordrecht vocht zich terug in de wedstrijd. Het aantal uitsluitingen bij de Bodegravers was met 11 een stuk hoger dan bij de thuisploeg (6). Met name aan het einde van de wedstrijd benutte Dordrecht een aantal overtalsituaties en wist mede daardoor met 12-11 te winnen.

Zaterdag 8 oktober 2022 kan BZ&PC heren 1 zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Brandenburg. De Bilthovenaren snakken ook naar een overwinning. De wedstrijd begint om 19.30uur in zwembad De Kuil.

5 doelpunten van Joey Schellingerhout tegen MNC Dordrecht waren niet genoeg voor de winst

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter