Nieuwe succesfilm van regisseur Halina Reijn bij Parkvilla

Het filmhuis van Parkvilla staat bekend om het gevarieerde aanbod. ‘Binnen ons aanbod is de nieuwe film van Halina Reijn zeker een uitstapje naar een genre dat we niet zoveel vertonen. Het is veel meer dan een doorsnee horrorfilm en krijgt zeer goede recensies. En als een Nederlandse regisseur zo’n debuut maakt in Amerika, dan wil je daar een podium voor bieden. Voor de perfecte beleving vertonen we de film in de grotere theaterzaal én krijgen bezoekers een gin-tonic cocktail’, vertelt Cindy van der Hoorn, programmeur van het filmhuis.

Bodies Bodies Bodies

De film gaat over een groep rijke twintigers. Zij sluiten zich een weekend lang op in een afgelegen villa. Een spelletje loopt compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort. Van der Hoorn: ‘Deze film past in de whodunit categorie, een genre dat bezig is met een comeback en steeds meer aan populariteit wint. De term is afgeleid van ‘Who has done it’ een subgenre van detectiveverhalen, waarin de nadruk ligt op het proberen te achterhalen wie de dader is. Bodies kijkt lekker weg, maar je zit ook op het puntje van je stoel’. De film is vanaf 6 oktober te zien bij Parkvilla.

Hit in Amerika Bodies Bodies Bodies is titel van de nieuwe film van de Nederlandse actrice, schrijfster en regisseur Halina Reijn. Na haar regiedebuut Instinct maakte zij de overstap naar Amerika. Bodies is een hit in de Amerikaanse bioscopen en haar eerste Engelstalige film. Het gaat hard met haar buitenlandse carrière. Reijn: ‘Ik geniet van alle kansen, die ik nu krijg.’

Meer informatie en tickets: http://www.parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter