SIZA vrouwenochtend

Op vrijdag 14 oktober staat de eerste SIZA ochtend gepland van dit jaar. Kom jij ook?Het jaarthema is ‘Geloven is een werkwoord’ Iedere maand willen we stilstaan bij een werkwoord wat daarmee te maken heeft en er zullen verschillende sprekers zijn. Op de eerste ochtend zal er van enkele werkwoorden een tipje van de sluier opgelicht worden, maar het is vooral ook een ochtend van ontmoeting, gebed en zang. 

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 9.30 gaan de deuren open voor koffie of thee met wat lekkers. Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee!  Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen In Zijn Aanwezigheid. Deze ochtend is er geen oppas (nodig). Kinderen zijn welkom om er bij te blijven. De data van dit jaar zijn:14 oktober, 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 12 mei.

We zijn ook te volgen op FB en voor vragen kunt u Charlotte Benders bellen: 0640481754

Hartelijke groet van het SIZA-team.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter