Koning Snert wint Kern Creativity Award.

Het boek Koning Snert van de Woerdense succesvolle kinderboekschrijfster Tosca Menten, heeft de Kern Creativity Award gewonnen. De jaarlijkse bekroning voor de meest innovatieve, inspirerende en effectieve marketinginspanningen voor een winkelgebied in Nederland. In het hilarische boek wordt de lezer op een ludieke wijze meegenomen op ontdekkingstocht door de gemeente. De jury noemt het initiatief een schot in de roos en is benieuwd naar het vervolg.

Makelaars geven het boek cadeau aan nieuwe inwoners en ook pasgeborenen ontvangen Koning Snert bij inschrijving van de gemeente. Het initiatief van Stadshart Woerden is bedoelt om op onnavolgbare wijze iedereen een beetje verliefd te laten worden op hun stad. Daarnaast ligt  ‘Koning Snert in meer dan 600 bibliotheken in heel Nederland. Leerlingen van groep 5 t/m 8 van alle basisscholen in Woerden hebben het boek, waarvan de opbrengsten worden ingezet om Woerden nog verder op de kaart te zetten, eveneens ontvangen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter