Winnaars Solistenconcours OBK Driebruggen

Vrolijke klanken, die waren er afgelopen vrijdag 23 september te horen bij het solistenconcours van Muziekvereniging Oefening Baart Kunst in Driebruggen, waar enthousiaste muzikanten, van aspirant tot gevorderd, een poging deden om de eerste prijs te behalen, waaronder de ‘Ome Arie Wisseltrofee’ een stimuleringsprijs voor de muzikant.

Zo werd er in het afwisselende programma gesoleerd op de Trompet, Cornet, Bugel, Saxofoon en Slagwerk. Maar er waren ook duetten te horen zoals op trompet en bugel. Miranda Oskam werd dankzij een prachtige solo eerste bij de aspiranten. Bij gevorderden ging Judith Oskam met de eerste prijs naar uit. De Ome Arie Wisseltrofee was voor Rosenna van Hell.

De vereniging mag kijken terug op een uiterst geslaagd solistenconcours en dat smaakt naar meer, want volgend jaar staat al op de planning.

En bent u/je niet geweest en wilt u/ je deze muzikanten zien spelen kom dan naar ons concert op zaterdag 19 november in de PKN Gereformeerde kerk WaarderHet thema is dan ‘Filmmuziek’.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp