Zondag 25 september opening 10e seizoen Country Café Concordia

De opening van het 10e seizoen van Country Café Concordia, het geesteskindje van het Goudse Trio Change of Key, komt met rasse schreden dichterbij. Zondag 25 september is het zover en hiervoor is niemand minder dan Sandra Vanreys, (uitgeroepen tot millennium zangeres) uitgenodigd om deze mijlpaal een extra feestelijk tintje te geven. Zoals het ooit begonnen is, zo gaat dit lustrum ook gevierd worden.

Gewoon op het knusse podium in het Grand Café van Theater Concordia in Haastrecht met vele muziekvrienden dicht om de optredende artiesten heen. Een vriendelijk geluidsvolume en interactie met het publiek, kortom een optreden met dezelfde intenties waar het ooit mee begonnen is, een luister-café gevuld met country muziek in de breedste zin van het woord. Dit betekent natuurlijk dat er een beperkt aantal zitplaatsen met goed zicht op het podium beschikbaar zijn en voor de bezoekers geldt het uitdrukkelijk verzoek om het begrip LUISTER-café te respecteren. Change of Key bijt het spits af, gevolgd door Sandra met een aantal songs en zij begeleid zichzelf op haar prachtige Gibson Jumbo gitaar.

En natuurlijk wordt de middag afgesloten met een gezamenlijk set heerlijke country songs. De driestemmige zang van Sandra en Daniëlle & Marijke van Change of Key is een lust voor het oor en de associatie met de sound van het beroemde Trio, Emmylou Harris, Dolly Parton & Linda Ronstadt, is dan ook snel gemaakt. 

De deuren gaan om 14.00 uur open, de muziek start om 14.30 uur en het einde staat gepland om 17.15 uur. De entree is € 15,- pp en reserveren kan via info@marykee.com of 0654 918147

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter