Stoppen met roken in Stoptober

Stoptober helpt mensen om te stoppen met roken. En het mooie is dat u het niet in uw eentje hoeft te doen. Voor het negende jaar op rij beginnen tienduizenden rokers op 1 oktober aan de reis naar een rookvrij leven. Doet u mee?

Stoptober werkt omdat u het samen doet. Het idee dat je er niet alleen voor staat, geeft steun en kracht. En dat helpt om de eerste mijlpaal te bereiken. Want houd u Stoptober vol en lukt het om 28 dagen niet te roken, dan heeft u vijf keer meer kans om het ook blijvend vol te houden!

Er is een speciale website en een gratis Stoptober-app. Fijn voor de momenten waarop u behoefte hebt aan ondersteuning, contact of afleiding. En op social media zijn groepen die  veel steun aan elkaar geven.

Vergoeding door uw verzekering

De basisverzekering vergoedt hulp bij stoppen met roken (jaarlijks 1 programma). Informeer hiernaar bij uw huisarts en verzekeraar. Het gaat om persoonlijke coaching of groepstrainingen. De vergoeding is 100% en u hoeft geen eigen risico te betalen. In combinatie met deze begeleiding kunt u ook nicotinepleisters, nicotinekauwgom of medicijnen vergoed krijgen.

Meer informatie en aanmelden?

Kijk op www.stoptober.nl of bel gratis: 0800 – 1995 (elke werkdag 09:00 – 17:00u)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter