Gouda zoekt ouderenvoorlichters

Staat u open voor de leefwereld van ouderen en maakt u makkelijk contact? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger voor het geven van voorlichting aan Goudse ouderen.

Als ouderenvoorlichter bezoekt u ouderen thuis of geeft u telefonische voorlichting. Samen gaat u in gesprek over zaken die voor ouderen belangrijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn gezondheid, wonen, mobiliteit en geldzaken (financiën). Ook kunt u ouderen helpen met hulp regelen in de eigen omgeving. De voorlichter gaat 1 keer bij de oudere op bezoek om informatie te geven.

Ouderenvoorlichting is voor de gemeente Gouda erg belangrijk. U kunt hier als vrijwilliger een belangrijke bijdrage aan leveren. U bepaalt uw beschikbaarheid zelf in overleg met de coördinator ouderenvoorlichting.

Wilt u meer weten over ouderenvoorlichting of lijkt het u interessant om ouderenvoorlichter te worden? Kijk voor meer informatie op de pagina Ouderenvoorlichter worden. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 14 0182 of mailen naar gemeente@gouda.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter