Het gaat altijd over geld – Afl. 9

Inflatie!! Help! Financiële stress en wat je daar zelf aan kan doen

Deze podcast heb ik de ochtend van Prinsjesdag opgenomen. Geïnspireerd door de media in aanloop naar Prinsjesdag en de uitzending van Kassa de avond daarvoor. Als financieel coach, budgetcoach, vind ik het heel belangrijk dat mensen zelf de regie hebben en houden.

Wachten op maatregelen van de overheid zorgt alleen maar voor frustratie en onmacht. Je kan beter in actie komen en zorgen dat je je financiële puzzel zelf oplost. De maatregelen van de overheid zijn dan een extraatje.

Is dat makkelijk? Nee, vaak niet.
Is het mogelijk? Ja, vaak wel.

Luister deze podcast als je inspiratie en tips wilt. Luister niet als je liever luistert naar klagen, zuchten en steunen.

Heb je geen mensen in je omgeving die je kunnen helpen bij het oplossen van je financiële puzzel of wil je daar geen bekenden bij betrekken? Gun jezelf dan om te investeren in een budgetcoach traject!! Voor nu, maar ook voor later. Voor jou, maar ook voor je kinderen.

Je vindt alle informatie op www.budgetcoachwaddinxveen.nl inclusief de mogelijkheid om je aan te melden voor een informatief kennismakingsgesprek. Gratis en voor niks!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter