Al ’12 jaar’ bier proeven tijdens het Borefts Bierfestival

Voor alweer de 12e keer wordt op vrijdag 23 en zaterdag 24 september het Borefts Festival gehouden, georganiseerd door Brouwerij de Molen in Bodegraven. Het Borefts bierfestival is een van de grootste en meest internationale bierfestivals van Nederland. Zo’n 7.000 bierfans en 35 nationaliteiten uit de hele wereld komen naar Bodegraven om hun nieuwsgierigheid te beproeven.

In en rondom onze brouwerij ontdek je de meest waanzinnige craft bierbrouwers ter wereld. De line-up is divers en laat de organisatie weten: “We kijken tegen niemand op en op niemand neer”. Kortom er wordt alle ruimte gegeven aan een mix van grote en kleine namen uit de bierwereld. Ze hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen: het zijn Brouwers waarmee de bierbrouwerij zich verbonden voelt.

De brouwers die er in iedergeval zijn

Het lijstje van brouwerijen die nu al bekend zijn gaat als volgt: Brouwerij Moersleutel uit eigen land. The Garden Brewery uit Kroatië, Good Land Brewing en Boatrocker Brewers uit Australië, Närke uit Zweden en Wylam uit Groot-Brittannië.

(Openings)tijden

Vrijdag 23 september van 12:00 tot 21:45 uur
Zaterdag 24 september van 12:00 tot 21:45 uur

Meer informatie en tickets kopen, dat kan hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter