30 JAAR DE GOUDSE SCHOUWBURG

Op 30 september 1992 werd de Goudse Schouwburg geopend op de huidige locatie, dus bestaat zij op 30 september 2022 precies 30 jaar. Een geweldige reden om iets te vieren natuurlijk! Dus wordt er een tof verjaardagsfeest met theater en muziek.

Het programma bestaat uit een speciale editie van 3×30. Een avondvullende show met optredens van 3 bekende artiesten/gezelschappen die elk 30 minuten optreden. Wie er te zien zijn, blijft tot het laatste moment een verrassing, maar het wordt sowieso een bijzondere en feestelijke avond! 

Vanaf 19.00 uur is er een feestelijk ontvangst met een welkomstdrankje. Na afloop van de show proosten we met elkaar op het jubileum en kan er gedanst worden in de kleine zaal, waar een DJ ervoor zorgt dat niemand stil kan blijven staan.

Ticketprijs is inclusief welkomstdrankje en een smakelijke verrassing na afloop van de show.

Meer informatie kun je hier vinden

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter