Prima uitgangpositie Rohda’76

Na de 1-4 overwinning bij Woubrugge heeft Rohda’76 genoeg aan een remise om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de KNVB-beker

Komende zaterdag 17 september komt concurrent BMT (Biedt Moedig Tegenstand) naar sportcomplex De Broekvelden. Net als Rohda’76 boekten de Hagenaars twee overwinningen, maar het doelsaldo van het team van Arjen Linstra is (vele malen) beter: 12-1 om 4-2.

In en tegen Woubrugge speelden de blauwwitten bepaald niet oogstrelend. Vooral voor de rust lukte er weinig. Linstra sprak na afloop van een leerzame wedstrijd. ,,We speelden de eerste helft niet best en kwamen eigenlijk onverdiend op voorsprong. Na de rust toonden we meer energie, flair en beweging zonder bal. Toen stonden er weer mannen in het veld.’’

Op slag van rust stond Jorg Schreuder op de goede plek om het voorwerk van Boban en Vlatko Lazic van een strik te voorzien: 0-1.

Op rozen

Vijf minuten in de tweede helft leek Rohda’76 na de 0-2 van Tygo Zwaan op rozen te zitten, maar binnen een minuut moest keeper Luc Spannemaker – die voor rust zijn ploeg enkele keren voor een achterstand behoedde – de gang naar het net maken: 1-2. Een korte opleving van de thuisclub, want (wederom) Schreuder en aanvoerder Mitchell van Waveren (strafschop) bepaalden de eindstand op 1-4.

Komende zaterdag dus de laatste poulewedstrijd thuis tegen BMT. Aanvang 14.30 uur.

:Vlatko Lazic stuit op de keeper waarna (de niet zichtbare) Jorg Schreuder de bal voor het binnentikken heeft: 0-1. Foto Don van der Meer

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter