Het gaat altijd over geld – Afl. 8

De overeenkomst tussen hiken en financieel relaxed.

Tijdens mijn vakantie in Zuid Duitsland heb ik vier keer een lange wandeling gelopen (hiken). Hierbij dacht ik iedere keer weer; “dit zijn de stappen die mijn klanten ook zetten”. En “Hier lopen mijn klanten ook tegenaan.” In mijn Instagram en Facebook verhalen heb ik hierover al het een en ander gedeeld. Bij thuiskomst kon ik niet anders dan deze podcast opnemen.

Ik wilde zo graag vertellen wat deze overeenkomsten zijn en welke stappen belangrijk zijn om financieel alles op de rit te krijgen. Maar ook wat je bij het zetten van deze stappen tegenkomt. En… hoe je hiermee om kan gaan.

Ik hoop dat je met net zoveel plezier naar deze podcast luistert als dat ik gewandeld heb. En… net zoveel plezier hebt als ik had, bij het opnemen van deze podcast. Op Instagram, Facebook en LinkedIn deel ik wekelijks tips en inspiratie.

Neem eens een kijkje en volg Budgetcoach Waddinxveen. Zoek je gerichte informatie, kijk dan op de website!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter