Sportcentrum ReBo 10 jaar

Zaterdag 3 september was het groot feest bij Sportcentrum ReBo. Samen met de (oud) leden vierden ze hun tien jarig jubileum in Scouting gebouw Bolaro. In de middag was er een kinderprogramma met een springkussen en patat en ’s avonds was het de beurt aan de oudere leden.

De avond werd geopend door wethouder Knol die zijn waardering voor de sport en het sportcentrum uitsprak. Hij prees de samenwerking met de buurtsportcoaches en de goede sfeer die het sportcentrum uitstraalt. ‘Respect en vertrouwen staat hoog aangeschreven. Iedereen is welkom, het voelt als familie’. Ook sprak hij de hoop uit op een nieuw kickboksgala waarmee Sportcentrum ReBo Bodegraven-Reeuwijk sportief op de kaart kan zetten. Ten slotte gaf hij eigenaar Saïd Ahrazi en mede-oprichter Mohamed Ambari een beeldje namens de gemeente welke de symbolische weg naar de top uitbeeldt. Ahrazi sprak vervolgens zijn dank uit naar de vele vrijwilligers waarna hij zelf namens alle (oud)leden een cadeaubon van Body Casting Nederland aangeboden kreeg om zijn vuisten te vereeuwigen in een jubileum beeld. Na deze plechtigheden ging de muziek aan en kon het feest beginnen. Er werden herinneringen opgehaald, er werden foto’s getoond en er was voldoende te eten en te drinken. Kortom, een geslaagd feest! Op naar de volgende tien jaar!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter