De Woerdense Wijnloop komt er weer aan!

Traditiegetrouw is het najaar het seizoen voor de Wijn en dat weten ze in Woerden ook. Na afwezigheid vanwege de coronamaatregelen is er eindelijk weer een nieuwe editie dit jaar van de oergezellige Wijnloop in het centrum van dit charmante Stadje.

Op 9 september loop langs de leukste winkels van Woerden en vul je glas steeds met een andere heerlijke wijn bij de 18 deelnemende winkels. Van slager tot schoenenwinkel en van kaaswinkel tot restaurant. Elke winkelier schenkt een proefglas van één soort wijn en op sommige plekken kun je ook een klein borrelhapje krijgen. Zo proef je verschillende wijnen terwijl je het gezellige centrum van Woerden herontdekt. 

Een leuke activiteit voor echte wijnliefhebbers! 

Glas en ticket kun je komen via dewijnloop.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter