De leukste terrasjes van Woerden en de omgeving!

Het blijft de komende week Zuid-Europees in ons land. Een goed moment om een terrasje te pakken. Leuk in Bodegraven-Reeuwijk, maar ons team heeft de laatste tijd ook Woerden ontdekt. Het charmante stadje midden in het Groene Hart heeft de afgelopen jaren een heuse metamorfose ondergaan. Zowel het stadsbeeld, maar ook het centrum zijn aangepakt en dat is te zien. In de leuke straatjes en op het mooiste plein van de regio ontdekten we heel wat gezellige terrasjes. Om overdag te genieten, maar ook op een mooie zomeravond. We namen gelijk even een kijkje bij de buren: Harmelen en Kamerik. Al even pittoresk.

Terrasjes op het kerkplein

Geniet deze week van lekkere drankjes en hapjes in dit mooie weer op het Kerkplein in Woerden. Breuren, van Rossum en de Pompier zitten met smart op jou te wachten en hebben lekkernijen voor jou klaar staan!

  • Bij Restaurant Breuren kun je terecht voor de lekkerste koffie van Woerden, ga voor een overheerlijke ijskoffie of voor de special: ‘de koffie van Breuren’.
  • Liever een biertje? De Belgian Triple is een van de lekkerste speciaalbiertjes van Cafe de Pompier. Het proberen waard dus!
  • Of neem plaats bij Van Rossum en bestel samen met jouw vrienden een overheerlijke Gin Tonic. Die zijn natuurlijk wel het lekkerst in dit warme weer!
  • Op zoek naar een verfrissend glas wijn? Ontdek het grote aanbod bij de Winebar & Bits.

Terrasjes in het centrum van Woerden

Wil je eens wat anders dan het Kerkplein? Verder in de binnenstad van Woerden vind je nog genoeg unieke plekjes om heerlijk te relaxen.

  • Op het Kerkplein, maar op een rustigere plek met uitzicht op het voormalige Stedehuys, vind je Plein 7. Geniet van een high tea, er worden in 3-gangen lekkere hapjes, zoete lekkernijen en soepjes geserveerd.
  • Of loop richting het Kazerneplein voor het terras van de Bistronoom en laat je verwennen door lekkere gerechten uit je eigen streek.
  • Geniet van de laatste zon op het terras van Bij Petrus met een heerlijk diner in de monumentale Kazerne.
  • Ga lekker koffie drinken of luchen bij Bronwies & DownieS en ontdek de lekkerste brownies.
  • Kom dineren bij het unieke restaurant JanZen en geniet van overheerlijke gerechten met een lekker koud drankje erbij. Tip voor tijdens een fietstocht!
  • Ook kan je een terrasje pakken langs recreatieplas Cattenbroek bij restaurant Edge en hier genieten van heerlijke ijskoude Limonchello. Bestel er meteen een heerlijke pizza bij en loop een rondje om de plas heen.

Terrasjes in het pittoreske Harmelen en Kamerik

Natuurlijk zijn er buiten Woerden ook leuke activiteiten en restaurants om te bezoeken. Kom uitgebreid lunchen bij De Kloosterhoeve in Harmelen. Je kan uit veel lekkers kiezen dankzij het uitgebreide lunchmenu.

Ook kan je met vrienden naar eetcafé de Herberg in Kamerik gaan om samen te genieten van een koud biertje terwijl de zonnestralen op je lichaam schijnen. Bij dit eetcafé staat kwaliteit centraal dus dat belooft iets goeds!

Dit artikel werd je aangeboden door Beleef Woerden.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter